Wij gebruiken Solar boekhoud sofware
Welcome to
Bolivia Motorcycle Adventures

The best way to explore Bolivia by motorcycle
Dacht je ooit...
Dacht je ooit aan het verkennen van de spectaculaire wegen van Zuid Amerika per motor?   Rijden over de grootste zoutvlakte van de wereld of over de gevaarlijkste weg ter wereld?  Dacht je ooit aan zwemmen in een warm water meer of het beklimmen van een +5.000 mtr. berg?  Het ontmoeten van inheemse stammen en het bezoeken van tempels uit de oudheid?  Het rijden op bergwegen met een adembenemend uitzicht op stomende tropische valleien met luie rivieren die je alleen kunt oversteken per kano of hangbrug?

Heb je daar ooit aan gedacht?  Nu kun je dat allemaal doen en nog veel meer.  En... zonder al dat gedoe van organiseren of de angst dat je verdwaalt in de Amazone jungle.
Alles wat je hoeft te doen is een tour kiezen, op een vliegtuig stappen en vanaf het moment dat je hier op het vliegveld aankomt, tot het moment dat je via het zelfde vliegveld weer weg gaat, regelen wij alles voor je.
Dat klinkt wel heel erg gemakkelijk, maar geloof ons, kiezen welke tour je wilt doen is slechts de eerste uitdaging.

Onze "basis" is te vinden in de "elleboog van de Andes", ongeveer 100 km westelijk van Santa Cruz.  Dit is ook de plek vanwaar onze avonturen starten, meestal na een dagje relaxen om te acclimatiseren en de jetlag de baas te worden.

Onze gidsen zijn meertalig, en zijn ervaren motorreizigers. Ze wonen reeds jaren in Bolivia en kennen dus de cultuur en de beste methode om dingen gedaan te krijgen.

De motoren zijn recente Japanse dual sport modellen zoals Kawasaki KLR650, Honda XR650R, XR650L en voor de kortere rijders hebben we de Suzuki DR650.

Op de minder avontuurlijke tours kun je een passagier mee nemen.

Meer informatie over Bolivia


Bolivia Motorcycle Adventures,  Casilla de correos 2992,  Santa Cruz de la Sierra,  Bolivia.
   (+591) 75 051 051            info@boliviamotorcycleadventures.com

Verander taal
Guaranteed Departure
Our tours are guaranteed to depart.
There is no minimum number of participants. Any tour that is booked will depart.
Volg ons