Tour Programma
Top of page
Welcome to
Bolivia Motorcycle Adventures

The best way to explore Bolivia by motorcycle
Verander taal
Wij bieden een aantal verschillende tours aan; uiteenlopend van 9 tot 33 dagen, van makkelijk tot zwaar.  En als deze niet naar je wens zijn, dan kun je natuurlijk ook je eigen tour samenstellen, met of zonder onze hulp.
Als je de details en prijs van elke tour wilt zien, klik dan gewoon op de tour naam. 

Motorcycle Diaries. 
9 Dagen. Nivo: gemiddeld. 815 km, 75% offroad
Rij in het spoor van Ernesto Che Guevara. Bezoek het laatste slagveld en zijn geheime graf. Praat met ooggetuigen en hoor uit de eerste hand wat er precies gebeurd is met het meest beroemde revolutionaire icoon.  Heel veel fantastisch off-road en ongeloofelijk  mooie landschappen.

Highlander 1. 
15 dagen.  Nivo: makkelijk. 1750 km, 30% offroad
Stijgend van 400 tot 4.500 meter en visa versa.Beginnend met de "ruta del Che" doorkruisen we de bergen, via de inheemse markt van Tarrabuco, tot aan de koloniale stad Sucre.  Dan de zilvermijnen van Potosi gevolgt door de "Salar de Uyuni", Cochabamba met het grootste "Cristo beeld" van Amerika.

Highlander 2.
21 dagen.  Nivo: gemiddeld. 2969 km, 40% offroad
Het begint als een "gewone" Highlander 1 tour, maar we hebben er een extra lus aanvast gemaakt zodat je niet alleen Copacabana en het Titicaca-meer bezoekt, maar ook je geluk op de "dodenweg"  kunt beproeven.
Voor de echt dapperen onder ons hebben we een 1,5 km lange "zip-line".


The Wild Wild West. 
17 dagen. Nivo: gemiddeld.  2115 km, 60% offroad
Het wilde westen van Zuid Amerika doorkruisend. Stijgend tot ruim 4.000 meter om de grootste zoutvlakte ter wereld te bezoeken, en er overheen te rijden.  Een visite aan de oudste, nog steeds werkende, zilvermijn ter wereld en de mijnwerkers-markt waar je onder andere dynamiet kunt kopen.  Volg in de voetsporen van Butch Cassidy en Sundance Kid. Drink een glas in één van de Boliviaanse wijn "bodega's" en geniet van de fantastische wegen en surrealistische landschappen van Zuid Bolivia

Amazonia. 
21 of 17 dagen.  Nivo: zwaar. 3310 km of 2305 km,  50% offroad
Met deze tour ga je van de adembenemende hooglanden naar het stomende amazone-bassin en (
in de + versie via de Missies) weer terug.  Sommige wegen (als je het al wegen kunt noemen) zijn op z’n zachts gezegd “verschrikkelijk”.  Als er al asfalt is zit het vol met gaten, zo groot dat een gezinswagen erin kan verdwijnen.  Wees voorbereid op modder, zand, stof en vele, vele rivier oversteken. Sommige met brug, sommige zonder.
In de Amazone gaan we piranhas vissen, zwemmen met dolfijnen en zien heel veel wild.

Mission Impossible. 
21 dagen.  Nivo: zwaar. 3031 km, 70% offroad
Off-road is onze missie en we completeren dat met de ongeloofelijke schoonheid van de zuidelijke Lipiz woestijn met z´n gekleurde lagunes, active volkanen, geisers, rots-formaties en de hoogste weg ter wereld. Natuurlijk slaan we niets over. De coloniale hoofdstad Sucre, de zilvermijnen in Potosi, de zoutvlakte van Uyuni, Wilde schoonheid van Tupiza. Zo veel mogelijk zonder asfalt.

Discover Bolivia. 
33 dagen.  Nivo: gemiddeld. 4670 km, 55% offroad.
Deze monster-tour voert langs de meeste van Bolivia's spectaculaire hoogtepunten. De "Salar de Uyuni". Potosi's zilvermijnen, La Paz's heksen markt, Tarrabuco's inheemse markt, de Jezuïeten missies, het Titicaca meer met zijn drijvende eilanden, de koloniale stad Sucre, Che Guevara's, Butch Cassidy en de Sundance Kid's laatste slag, Zwemmen tussen de dolfijnen, vissen naar pyranhas en meer.
Al deze plekken zijn verbonden via de mooiste en spectaculairste motorwegen van de wereld..
Bolivia Motorcycle Adventures,  Casilla de correos 2992,  Santa Cruz de la Sierra,  Bolivia.
   (+591) 75 051 051            info@boliviamotorcycleadventures.com

Guaranteed Departure
Our tours are guaranteed to depart.
There is no minimum number of participants. Any tour that is booked will depart.